OHL probeerde tevergeefs om Praet te huren

WOENSDAG, 12 DECEMBER 2012, 09:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

OH Leuven wilde vorig jaar Dennis Praet huren van Anderlecht, maar stuitte op een njet van jeugdverantwoordelijke Jean Kindermans. "Nochtans waren zowel Dennis als zijn vader het idee genegen", zegt Paul Van der Schueren van OHL.


Paul Van der Schueren is gedelegeerd bestuurder bij OHL en een goede kennis van de familie Praet. Als kersvers eersteklasser had OHL in de zomer van 2011 Kevin Roelants gehaald als spelverdeler, maar die kon niet overtuigen in zijn eerste maanden. Dus wilde OHL tijdens de winterstop Dennis Praet huren van Anderlecht.

"Dennis en zijn vader waren dat idee genegen, maar de jeugdverantwoordelijke bij Anderlecht (Jean Kindermans, red.) stelde resoluut een njet tegenover een uitleenbeurt", aldus Van der Schueren. "Jammer, want hij had bij ons perfect in het systeem gepast, met zijn kwaliteit om tussen de linies te lopen. Je ziet nu ook bij Anderlecht dat hij voor ruimtes en mogelijkheden in het elftal zorgt."

Bron: Sport/Voetbalmagazine



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.