"Ik verdien Gouden Schoen al enkele jaren"

DINSDAG, 11 DECEMBER 2012, 18:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Nog een maand en de Gouden Schoen 2011 wordt uitgereikt. Dieumerci Mbokani zal ongetwijfeld tot de favorieten behoren en dat vindt hij zelf ook. "Eigenlijk ben ik simpelweg de beste speler van de competitie", klinkt het.


"Ik speel al goed sinds het begin van het jaar", zegt Mbokani in Sport/Voetbalmagazine. "Ik heb bovendien meermaals het verschil gemaakt in de grote matchen. Eigenlijk ben ik simpelweg de beste speler van de competitie. Ik verdien die trofee al enkele jaren. Toen ik eerder bij Standard zat, vorig seizoen, en ook dit seizoen opnieuw."

Concurrentie voor Mbokani kan er komen van Carlos Bacca en Jelle Vossen. Toch gelooft Mbokani dat hij een streepje voor heeft. "Bacca is erg goed sinds de zomer, maar hij kan geen concurrent zijn omdat hij niets gepresteerd heeft in de terugronde van vorig seizoen. Ook Jelle Vossen was heel sterk. Maar rekening houdend met de twee stemrondes zie ik gewoon niet wie er evenveel punten als ik zou kunnen halen."

Bron: sportmagazine.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.