Revalideert Suarez toch verder in Brussel?

ZATERDAG, 8 DECEMBER 2012, 14:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Voor het eerste sinds zijn knieoperatie drie en een halve maand geleden was Matias Suarez gisteren op Anderlecht. Samen met zijn manager had hij er een gesprek met Herman Van Holsbeeck.


Van Holsbeeck bracht Suarez op de hoogte van de nieuwe afspraken met CSKA Moskou. De Russen willen hem nog steeds aantrekken onder dezelfde voorwaarden, maar dan moet hij honderd procent fit zijn. Op 15 februari dient hij dit te bewijzen.

Suarez lunchte 's middags met zijn ploegmaats en vertrok daarna naar dokter Geert De Clercq in Antwerpen voor medische tests. Anderlecht wil zelf ook weten hoe het staat met de knie. Anderlecht, Suarez en CSKA beslissen volgende week waar Suarez verder zal revalideren. SKA wil dat dit in München gebeurt, in een revalidatiecentrum waarmee de Russen samenwerken. Maar nu zou de club ermee instemmen dat Suarez, onder toezicht, in Brussel revalideert.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.