Mattheus nieuwe directeur van RSCA Women

VRIJDAG, 28 JUNI 2024, 11:12 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

DAMES - DAMES Dave Mattheus zal niet langer de hoofdtrainer van RSCA Women zijn. Mattheus zal namelijk de rol van directeur van de vrouwenafdeling van de club overnemen. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor de rekrutering van speelsters, het opleidingscentrum en het Stellar-programma. De club heeft ook een samenwerking opgezet met zes partnerclubs in België om het vrouwenvoetbal in het land te ontwikkelen. Zijn vervanger als hoofdtrainer wordt Dennis Moerman, die vorig seizoen zijn assistent was en over voldoende ervaring beschikt voor de job.

De technische staf wordt aangevuld met een keeperstrainer, een prestatiecoach en twee assistenten. Ook de rollen van videoanalist en de verdeling binnen de medische ploeg zijn ingevuld.

Dave Mattheus is blij met de volgende stap in zijn carrière en is ervan overtuigd dat Dennis Moerman de beste keuze is om hem op te volgen. Dennis Moerman zelf is dan weer vastbesloten om de Belgische kampioenstitel voor RSCA Women nogmaals te verlengen. Ook Jesper Fredberg reageerde tevreden met de veranderingen en sprak zijn vertrouwen uit in de toekomst van het vrouwenvoetbal.

Bron: RSCA