Eerste transfergeruchten zomer 2024: Ghayedi en Coulibaly

DONDERDAG, 11 APRIL 2024, 16:57 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Nu de play-offs ingegaan zijn, nadert ook het seizoenseinde en duiken de eerste transfergeruchten op. Sacha Tavoleiri maakt melding van interesse in Mamadou Coulibaly en in de Iraanse pers lezen we dan weer dat RSC Anderlecht de strijd aangaat met Braga voor Iraans international Mehdi Ghayedi.

Volgens Sacha Tavolieri zou RSC Anderlecht geïnteresseerd zijn in Mamadou Coulibaly, die eigendom is van Monaco. Hij is een Franse speler van Malinese afkomst, 19 jaar oud, die speelt als centrale of verdedigende middenvelder. Coulibaly speelde twee wedstrijden in het eerste team van Monaco dit seizoen en één wedstrijd in de Franse beker. Daarnaast heeft hij ook één partij voor de Franse U20 op zijn teller. Zijn contract loopt af in juni 2025 en zijn waarde wordt geschat op 300.000 euro.

RSC Anderlecht zou volgens de Iraanse pers dan weer geïnteresseerd zijn in Mehdi Ghayedi, een 25-jarige linkervleugelspeler die ook op de rechtervleugel en als nummer negen kan spelen. Hij is eigendom van Ittihad Kalba FC en heeft 25 wedstrijden op zijn teller waarin hij 9 maal scoorde en 4 assists gaf. Hij is eveneens Iraans international met 18 caps en 7 doelpunten. Zijn waarde wordt geschat op 2,5 miljoen euro. Ook Braga zou interesse tonen.

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.