"Duidelijk dat ze willen dat Anderlecht kampioen wordt"

VRIJDAG, 5 APRIL 2024, 15:56 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Union-coach Alexander Blessin is van leer getrokken tegen de media en de Referee Departement, tijdens zijn persconferentie. Volgens Blessin is het duidelijk dat verschillende actoren willen dat RSC Anderlecht kampioen wordt. Blijkbaar worden ze toch wel nerveus bij Union.

"Die rode kaart tegen Wijndal, belachelijk, normaal is dat geel voor Wijndal en voor Hazard", gaat Blessin verder, "De meeste VAR-beslissingen vallen altijd in het voordeel van de topclubs."
"Iedereen zegt nu dat het dé moment is voor Anderlecht, omdat wij één slechte helft gespeeld hebben op Genk ?! Het is dan ook duidelijk wie ze willen dat kampioen wordt."

"Natuurlijk moeten we zelf ook goed presteren om die titel te pakken, maar ik kan niet om dat gevoel heen, mijn spelers denken er hetzelfde over. We praten erover en het is een extra motivatie. Onze missie is nog altijd om de titel te winnen, en die gaan we laten slagen. Ik hoop nu dat sommige mensen die lezen en nadenken over wat ze moeten doen."

Bron: hln.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.