Veldman: "Afscheid deed toch wel pijn"

WOENSDAG, 3 APRIL 2024, 20:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Nog drie matchen spelen de RSCA Futures dit seizoen en op de laatste speeldag krijgen ze het bezoek van Club NXT. Daar is Robin Veldman sinds vorige week aan de slag als coach. In Het Nieuwsblad praat hij over deze opmerkelijke aanstelling en zijn vertrek bij Anderlecht.

Het hoort helaas bij deze tijd, maar toen het nieuws bekend raakte van Veldman zijn aanstelling bij Club NXT, kreeg tal van haatberichten op sociale media van Anderlecht-supporters. "Dat mijn nieuwe job wat teweeg brengt, zie ik als een compliment. Het toont dat ik toch iets heb neergezet bij Anderlecht", vertelt Veldman. De Nederlander wijst er echter op dat men bij Anderlecht destijds voor andere mensen koos en hij ook verder moet.

Wat niet betekent dat hij geen spijt heeft van hoe het gelopen is. Eerst werd hij 'de nieuwe Jean Dockx' genoemd, niet veel later was er voor hem geen plaats meer. "Dan krab je toch eens achter de oren", aldus Veldman. "Het deed pijn, ja. Al denk ik dat mijn vroege afscheid vooral voor Wouter Vandenhaute ongemakkelijk was."

Veldman vertelt dat Vandenhaute hem een berichtje stuurde toen het nieuws over zijn aanstelling bij Club NXT bekend werd en dat hij ook met Brian Riemer soms nog berichtjes uitwisselt.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.