Bellman neemt afscheid van Anderlecht

WOENSDAG, 3 APRIL 2024, 20:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

1B Net geen jaar nadat hij een zware knieblessure opliep, heeft Henrik Bellman op Instagram afscheid genomen van Anderlecht. Waar zijn toekomst ligt, is nog niet bekend.

Bellman kwam in de winter van vorig seizoen de Futures versterken. Hij tekende toen een contract tot het einde van het seizoen. De Zweed was meteen een vaste waarde, maar op 8 april vorig jaar liep hij een zware knieblessure op. Sindsdien kwam de nu 25-jarige middenvelder niet meer in actie.

Hieronder de afscheidsboodschap die Bellman op Instagram plaatste:

Mijn tijd bij RSC Anderlecht loopt ten einde, althans voor deze keer. Het was me een groot plezier en ik was ontzettend trots telkens ik de kans kreeg om de paarse trui aan te trekken.

Mijn jaar bij Anderlecht heeft een enorme positieve impact op me gehad en ook al raakte ik geblesseerd, ik zal met een grote glimlach op die periode terugkijken. Ik voel me vereerd dat ik heb gespeeld en de kleedkamer heb gedeeld met zulke geweldige spelers en persoonlijkheden.

Ik wil iedereen in en rond de club bedanken: de staf, de spelers en de fans. Jullie verwelkomden me met open armen in de Sporting-familie en gaven me het gevoel dat ik één van jullie was. Dat zal ik nooit vergeten.

Veel geluk en COYM


 



Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.