Lissens: "Klaar voor een nieuwe stap"

DONDERDAG, 1 FEBRUARI 2024, 15:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met het Deense Lyngby heeft Lucas Lissens een opvallende transfer beet. Op de website van zijn nieuwe club vertelt de verdediger waarom hij voor dit avontuur koos. "Hun manier van voetballen past bij mij en iedereen die ik sprak over Lyngby, was erg positief", aldus Lissens.

"Ik koos voor een transfer naar Lyngby omdat ik voelde dat ik klaar was voor een nieuwe stap in mijn carrière en dat deze club de juiste plek is om naartoe te gaan. Hun manier van voetballen past bij mij. Iedereen die ik sprak, was erg positief over deze club. Ik had meteen een goed gevoel en twijfelde niet."

Lissens geeft aan dat hij ook met Mads Kikkenborg sprak. Deze doelman maakte vijf dagen geleden de omgekeerde beweging. "Hij vertelde me dat Lyngby een club met veel traditie is. Een familieclub ook waar ik me vanaf dag één zou thuisvoelen. Deze zaken waardeer ik erg en daar was ik ook naar op zoek."

"Getalenteerde verdediger met goede leerschool"

Voetbalmanager Nicas Kjeldsen vertelt op de clubwebsite waarom hij Lissens heeft aangetrokken. "Lucas is een getalenteerde verdediger die bij Anderlecht een goede leerschool kende. Hij miste echter dat laatste tikkeltje om door te breken in het A-elftal. We hebben veel vertrouwen in hem en kijken ernaar uit om hem bij ons aan het werk te zien."

"Anderlecht altijd in mijn hart"

Lissens zelf neemt op de clubwebsite van Anderlecht ook afscheid van de mensen met wie hij jaren samenwerkte. "Ik wil iedereen bij Anderlecht bedanken, van ploegmaats tot coaches, kine's en iedereen die me met school heeft geholpen. Ik ben erg dankbaar voor mijn tijd bij Anderlecht. Het is nu tijd voor een nieuwe stap, maar Anderlecht blijft voor altijd in mijn hart.”

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.