Wordt Sarr van Chelsea tweede defensieve versterking?

MAANDAG, 29 JANUARI 2024, 13:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Het Nieuwsblad meldt dat Anderlecht Malang Sarr op het oog heeft om de verdediging te versterken. De 25-jarige Sarr ligt onder contract bij Chelsea en is een linksvoetige verdediger. Hij kan zowel centraal als op de flank spelen.

In de zomer van 2020 ruilde Sarr Nice transfervrij voor Chelsea. Hij werd meteen uitgeleend aan Porto, waar hij vijf keer mocht starten en drie keer inviel. Nadien volgde een seizoen bij Chelsea met zes basisplaatsen in de Premier League en twee invalbeurten. Vorig seizoen verhuurde Chelsea Sarr aan Monaco. Daar kwam hij in de competitie aan acht basisplaatsen en vijf invalbeurten.

Afgelopen zomer keerde Sarr terug naar Chelsea, maar daar zit hij volledig op een zijspoor. Hij haalde niet een keer het wedstrijdblad. Sarr heeft bij Chelsea nog een contract tot medio 2025.

De transfer van Federico Gattoni (Sevilla), een rechtsvoetige centrale verdediger, is intussen nakende. Hij is op weg naar België.
 

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.