Bestuur wil Raman weg, maar die verklaart liefde voor paars-wit

ZONDAG, 3 SEPTEMBER 2023, 21:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Volgens Het Nieuwsblad was het een beslissing van hogerhand dat Benito Raman uit de wedstrijdkern werd gezet vanmiddag. Het bestuur wil hem zien vertrekken. Raman reageerde met een post op Instagram. Hij deelde een foto met de tifo van de Anderlecht-aanhang in Genk, vergezeld van een paars en een wit hartje richting Anderlecht.

'Alles voor paars-wit', dat was de tekst op een groot spandoek dat de Anderlecht-supporters vanavond ontrolden in Genk. Raman deelde een foto ervan (weliswaar gedraaid'. Hij schreef erbij '@RSCAnderlecht', gevolgd door een paars en een wit hartje. 

Volgens Het Laatste Nieuws kreeg Raman donderdag te horen dat hij best vertrekt. Erg laat, aangezien de transfermarkt in de meeste landen vrijag sloot. Riemer had Raman ook laten weten dat hij niet in aanmerking kwam voor de verplaatsing naar Genk. Hij moest zich 's ochtends op de club melden om te trainen met de andere spelers die naast de selectie vielen. 

Opvallend genoeg stond zijn naam 's avonds wel bij de twintig spelers die Anderlecht bekendmaakte voor de wedstrijdkern. Omdat Raman samen met derde doelman Vercauteren in de tribune zou moeten plaatsnemen, wilde Riemer hem de trip besparen.

Volgens Het Nieuwsblad is het een beslissing van hogerhand dat Raman moet vertrekken. De spits kwam twee jaar geleden naar Anderlecht. Vincent Kompany was nog coach en Anderlecht betaalde toen nog riante lonen. Net als bij Hendrik Van Crombrugge is dat de reden dat het huidige management hem liever ziet vertrekken.



Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.