Officieel: Anderlecht zwaait Bundu uit

VRIJDAG, 1 SEPTEMBER 2023, 22:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht en Mustapha Bundu zijn van elkaar verlost. De flankaanvaller uit Burkina Faso tekende vanavond een contract bij het Engelse Plymouth. Het gaat om een definitieve transfer. Bundu tekent een contract voor twee jaar bij de club uit de Engelse tweede afdeling.

"Ik ben zeer blij dat we erin geslaagd zijn om Mustapha naar hier te halen", zegt Steven Schumacher, de manager van Plymouth. "We volgen hem al een tijdje. Hij brengt verschillende kwaliteiten bij aan onze voorlinie. Hij heeft de nodige ervaring, ook in Engeland, du zal zich snel aanpassen. We kijken ernaar uit om hem voor het eerst aan het werk te zien in ons stadion."

Ook Director of Football Neil Dewsnip is vol lof over Bundu. "We zijn erg blij met hem en geloven dat hij onze aanval perfect zal aanvullen. Mustapha kan op alle posities vooraan spelen, wat onze manager meer opties geeft tijdens het seizoen."
 



Bron: Plymouth Argyle



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.