Officieel: Anderlecht neemt afscheid van Gillet

VRIJDAG, 16 JUNI 2023, 17:15 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Guillaume Gillet is niet langer aan de slag bij Anderlecht. Paars-wit neemt na een seizoen afscheid van de coach van de RSCA Futures.

Gillet combineerde oorspronkelijk zijn werk bij de staf van de A-kern bij die van de Futures onder Veldman. Maar na het ontslag van Mazzu werden er pionnen herschikt en kreeg Gillet de RSCA Futures onder zijn hoede. Uiteindelijk leidde Gillet de Futures naar een zesde plaats in de eindstand. Bovendien moest hij verschillende spelers missen die naar de A-kern werden gehaald, zoals Verbruggen.

Gillet speelde van 2008 tot 2016 meer dan 300 wedstrijden voor Anderlecht waarin hij 45 maal scoorde. In het seizoen 2011 - 2012 scoorde hij in de extra tijd de beslissende treffer vanop de stip in de wedstrijd tegen Club Brugge waardoor Anderlecht kampioen werd. Dat was een van de vier titels die Gillet bij Paars-wit behaalde.

Bron: RSCA Twitter



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.