Refaelov neemt afscheid van België

DINSDAG, 13 JUNI 2023, 21:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Lior Refaelov zal zijn voetbalcarrière niet verderzetten in ons land. In een bericht op Instagram nam hij afscheid van België. Hij plaatste een collage met foto's als speler van Club Brugge, Antwerp en Anderlecht en met de Gouden Schoen. Daarbij de woorden 'Dank je België', gevolgd door hartjes in zwart, geel en rood.

Refaelov had gehoopt in België aan de slag te kunnen blijven. Zijn gezin is gesetteld in Antwerpen, waar ze net een nieuw huis gebouwd hebben en zijn zoontjes voetballen. Het lijkt erop dat hij nu zal terugkeren naar Israël. Volgens de media gaat hij aan de slag bij Maccabi Haifa, maar officieel is dat bericht nog niet.

Verschillende Anderlecht-spelers reageerden al op het bericht van Refaelov. "Gefeliciteerd met je geweldige carrière in België, baas", schrijft doelman Bart Verbruggen. Ook Benito Raman, Theo Leoni, Francis Amuzu en Kristoffer Olsson laten hun waardering blijken.

 



Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.