Anderlecht-trio veilt shirt voor volleybalster Lennik

WOENSDAG, 17 MEI 2023, 20:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Jan Vertonghen, Zeno Debast en Yari Verschaeren (foto) hebben een gesigneerd shirt ter beschikking gesteld van een veiling ten voordele van een volleybalster van VC Lennik. De jongedame werd in oktober geveld door een levensbedreigende bacterie. Nu is ze bezig aan een lange en zware revalidatie. 

"In oktober vorig jaar raakte een speelster van onze Nationale 3-ploeg besmet met een zeldzame maar levensbedreigende bacterie", begint het bericht van de damesvolleybalploeg. "Ze heeft dagenlang gevochten voor haar leven en is er gelukkig door geraakt. Nu is ze héél sterk aan het werken aan haar herstel."

"Haar strijd tegen de bacterie had tot gevolg dat er niet genoeg bloed en zuurstof naar haar handen en voeten ging. Daardoor moesten haar onderbenen en enkele vingers deels worden geamputeerd. Er volgt nog een lange revalidatie."

Bieden tot 27 mei

Om hun teamgenote blijvend te steunen, organiseren de dames van volleybalclub Lennik op 27 mei een grote benefiet. In de aanloop daarvan organiseren ze ook een veiling. Onder meer Anderlecht-spelers Jan Vertonghen, Zeno Debast en Yari Verschaeren hebben een gehandtekend shirt ter beschikking gesteld. 

Sinds gisterenavond is de veiling geopend. De teller staat momenteel op 110 euro voor de truitjes van Debast en Vertonghen en op 100 euro voor dat van Verschaeren. Nog tot en met zondag 27 mei om 20.30 uur kan je bieden.

Wie wil bieden, kan dat via deze link.

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.