De Caigny keert terug naar RSCA Women

MAANDAG, 1 MEI 2023, 18:00 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

DAMES - DAMES Trainer Dave Mattheus heeft in een interview met Het Laatste Nieuws laten weten dat er een akkoord is over de terugkeer van aanvalster Tine De Caigny van Hoffenheim. De Red Flame verliet Paars-wit twee seizoen geleden voor de Duitse club. De Caigny scoorde al 46 maal voor Anderlecht.

De Caigny zal niet de laatste transfer worden van de RSCA Women. Ondanks de nieuwe titel blijven de RSCA Women niet stilzitten en gaan ze ook volgend jaar de ingeslagen weg volgen van meer professionaliteit. Zo zullen de dames ook overdag trainen zodat dezelfde infrastructuur van de mannen kan gebruikt worden. Niet alle speelsters van RSCA zullen profspeelsters worden en de club zal daar rekening mee houden.

Wie zeker vertrekt is doelvrouw Justien Odeurs. Na haar vijf titels hangt ze de schoenen aan de haak om keepertrainer te worden. Anderlecht heeft een buitenlandse doelvrouw als vervangster te pakken, maar trainer Mattheus kon de naam nog niet geven.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.