Riemer: "Ik kijk vooruit"

ZATERDAG, 14 JANUARI 2023, 09:34 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Brian Riemer heeft niet meteen de ideale omstandigheden om de topper tegen Club Brugge aan te vatten in het Jan Breydel Stadion. De supporters zijn boos en bovendien mogen ze ook niet aanwezig zijn bij de wedstrijd als straf voor de ongeregeldheden op Standard. 

Club Brugge heeft dus meteen alle beschikbare tickets verkocht aan zijn eigen supporters. Riemer zal dus meteen kennismaken met een overvol Jan Breydel. Toch wil hij vooral positief blijven.

"Ik kan alleen maar goeie dingen zeggen, ook over de supporters. De manier waarop ze alles gaven tijdens Union vind ik geweldig en bewonderingswaardig, het was magisch. Ik had deze week ook een constructieve vergadering met de vertegenwoordigers van de supportersclubs. We zullen hen missen op Club Brugge."

De wedstrijd dan maar, eentje op leven en dood voor beide teams. "Ik geloof in een overwinning. Ook de tegenstander staat onder druk ook al hebben ze meer punten dan ons. Ik voel dat de groep uitkijkt naar deze wedstrijd er is geen gebrek aan motivatie, ze willen deze wedstrijd winnen voor de supporters. Ik heb er in ieder geval vertrouwen in."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.