Badibanga en Kabasele krijgen nieuwe kans

DINSDAG, 20 MAART 2012, 09:05 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Bij Anderlecht werd gisteren vergaderd over Nathan Kabasele en Ziguy Badibanga. Beide spelers werden dit weekend om disciplinaire redenen aan de kant gelaten bij hun club. "We blijven hen begeleiden", laat Anderlecht weten.


Zowel Westerlo als De Graafschap dacht eraan om de huurovereenkomst meteen stop te zetten. Dit zal uiteindelijk niet gebeuren. "Wij hebben akte genomen van wat er met onze spelers gebeurd is en daar is intussen al aan gewerkt", zegt Anderlecht-woordvoerder David Steegen in Het Laatste Nieuws.

Gisteren was De Graafschap-directeur Henk Bloemers te gast in Anderlecht voor een gesprek over Badibanga. "En Peter Smeets van onze sociale cel had intussen ook een heel positief gesprek met Jan Ceulemans", aldus Smeets.

"Wij blijven beide spelers omkaderen. En ook al zijn er misschien verzachtende omstandigheden: dit maakt deel uit van hun leerproces. Ze zien nu wellicht ook in dat het gras niet groener is op een ander. Aan het einde van het seizoen zal een evaluatie gemaakt worden van Badibanga en Kabasele. Dan zien we wel verder."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.