Officieel: Gillet stopt en wordt T3

MAANDAG, 20 JUNI 2022, 12:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE In een bericht op de clubwebsite heeft Anderlecht de samenstelling van de technische staf voor komend seizoen bekendgemaakt. Daarbij dus ook Guillaume Gillet. Zoals gisteren al uitgelekt wordt hij T3 en zal hij dus niet als speler bij de U23 in 1B aan de slag gaan.

Anderlecht bevestigt verder de overgang van verschillende van Felice Mazzu's assistenten bij Union. Het gaat om Thibaut Meyer (fysical coach), Laurent Deraedt (keeperstrainer) en Sandro Salamone (video-analist). Samba Diawara, die overkomt van Charleroi, en Guillaume Gillet worden T2 en T3. Data-analiste Josephine Knipschild is de enige persoon in de sportieve staff van Mazzu die vorig seizoen ook al voor Anderlecht werkte. 

Gillet wordt niet alleen T3 bij de A-ploeg, hij zal ook bij de U23 coach Robin Veldman bijstaan. De 38-jarige oud-middenvelder zal zich bezighouden met de postformatie van de jongeren en hun integratie in de A-kern helpen te vergemakkelijken. 

In de omkadering van de ploeg blijven de teams van Niels Mathieu & Luc Vanden Bossche (medische staff), Tom Colpaert (team manager) en Stéphanie Scheirlynck & Michael Verschaeve (voeding en mentale omkadering) actief.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.