"Jullie hebben de echte Olsson nog niet gezien"

DONDERDAG, 9 JUNI 2022, 11:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hij is misschien wel de ontgoocheling van de voorbije transferzomer: Kristoffer Olsson kon bij Anderlecht nog geen potten breken. Dat beseft de Zweed zelf ook. "Ik kan mijn goeie wedstrijden op één hand tellen", geeft hij toe in Het Nieuwsblad. Volgend seizoen wil hij beter doen.

"Het is zwaar geweest", kijkt Olsson terug op zijn eerste seizoen bij Anderlecht. "Ik haalde mijn niveau niet. Waarom? Ik kan het niet zeggen. Het ontgoochelt me. Ik had er meer van verwacht. Individueel had ik veel meer willen brengen."

Dat hij na verloop van tijd zijn basisplaats verloor, noemt Olsson "hard", maar hij wil er niet over klagen. "Het was logisch dat Majeed de voorkeur kreeg, hij deed het beter. Ik ben verantwoordelijk voor mijn prestaties. De echte Olsson hebben jullie nog niet gezien. Het is nu aan mij om sterkter te presteren."

Een vertrek is wat Olsson betreft niet aan de orde. "Weglopen zou te gemakkelijk zijn. Ik wil de supporters de echte Olsson tonen. Met Mazzu komt er een andere coach, dat opent perspectieven", hint Olsson naar een nieuwe start.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.