Chaos aan alle ingangen

DINSDAG, 19 APRIL 2022, 09:25 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE De ingangen van het Koning Boudewijn Stadion waren gisteren de grote frustratie van alle supporters. Zowel aan tribune 1 als 2 stonden honderden supporters aan te schuiven om het stadion binnen te geraken, de poortjes werkten niet altijd naar behoren of werkten helemaal niet. 

Sommige supporters stonden bijna een uur in de rij om het stadion binnen te kunnen waardoor vele onder hen de eerste minuten van de wedstrijd moesten missen. Dat leidde tot veel frustratie en ongenoegen bij de supporters. 

Maar niet alleen aan de ingangen was chaos, ook aan sommige drankgelengdheden liep het serieus mis. En dan nog maar te zwijgen over de "waarborg" die moest betaald worden voor de bekers. Op een gegeven moment kon je die niet meer inwisselen in het Fanvillage en stuurden ze je door naar het stadion. Daar werden de bekers dan weer niet aanvaard omdat ze van een andere stand kwamen. 

We kunnen alleen maar hopen dat de organisatie deze frustraties van de supporters meeneemt naar een volgende editie. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.