Rentree Ashimeru duurt amper kwartier

MAANDAG, 18 APRIL 2022, 16:41 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Majeed Ashimeru is toch nog niet hersteld van zijn blessure. In de bekerfinale mocht hij iets voor het uur invallen. Enkele minuten later had hij al verzorging nodig. Hij speelde nog even voort, maar na een kwartier verliet hij hevig snikkend dan toch het terrein.

Slechts een handvol minuten stond Ashimeru op het veld toen hij weer ging zitten. Marco Kana maakte zich klaar om in te vallen, maar de Ashimeru ging toch door. Enkele minuten later plaatste hij zelfs een indrukwekkende sprint om de alleen doorgebroken Odjidja een halt toe te roepen.

Maar wellicht was toen al duidelijk dat het niet lukte. Je zag hoe Ashimeru de duels meed. Na dik zeventig minuten ging de Ghanees een tweede keer op de grasmat zitten. Hij greep naar de kuit en toen was het wel over en uit. In tranen verliet hij het terrein. Op de bank legde hij zijn hoofd tegen de schouder van Joshua Zirkzee en de Nederlander troostte zijn ploegmaat.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.