Verplichte registratie voor groot scherm

ZATERDAG, 16 APRIL 2022, 08:04 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Heb je geen ticket voor de bekerfinale maar wil je de wedstrijd live volgen op groot scherm naast het Lotto Park, vergeet je dan niet te registeren. Zonder vooraf te registeren kom je er niet in. Dat kan je via volgende link.

De club vraagt uitdrukkelijk aan alle supporters om met het openbaar vervoer naar Anderlecht af te zakken. Komt u toch met de wagen, dan kan u parkeren aan de Westland Shopping en CERIA-COOVI. Deze parkings zullen exclusief voorbehouden worden voor supporters met een ticket voor de Fan Village aan het Lotto Park.

Aan de parking CERIA-COOVI kan je binnen vanaf 11u30 tot 15u30. Op vertoon van je ticket voor de Fan Village, krijg je een gratis uitrijticket. Vervolgens kan je met de metro naar het stadion (lijn 5 tot Sint-Guido). 

Adres Westland Shopping :
Sylvain Dupuislaan 433 - 1070 Anderlecht
(RO Afrit 14)

Adres Parking P+R Ceria Coovi :
Josse Leemanslaan 110 - 1070 Anderlecht
(RO Afrit 16 - volg de N6)

Drank en eten in het Fan Village aan het Lotto Park

In de Fan Village zal je drank- en eetstanden vinden. Je zal enkel kunnen betalen via Bancontact. We vragen onze fans eveneens om de vuilnisbakken te gebruiken die voorzien zijn. 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.