Deschacht: "Anderlecht hoort thuis in top vier"

DINSDAG, 12 APRIL 2022, 08:08 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Zaterdag neemt Olivier Deschacht officieel afscheid van het voetbal met zijn Legends Game waar nog steeds tickets voor beschikbaar zijn. Iets waar hij naar uit kijkt maar evengoed naar de bekerfinale van maandag: "Ik verwacht een heel mooie, sterke wedstrijd".

Volgens Deschacht hoort RSC Anderlecht niet meer dan thuis in die top vier, voor de beker schat hij hun kansen op fiftyfifty. "Gent beleeft momenteel een heel sterke uitzonderlijke periode maar ook Anderlecht is in vorm. Beide trainers zullen wel hun lessen getrokken hebben uit de vorige confrontatie waar Anderlecht verloor maar wel heel sterk speelde. Ik verwacht in ieder geval een mooie, open wedstrijd."

Minstens tweede

Maar ook de kansen van paars-wit wil Deschacht niet minimaliseren. "De openingswedstrijd tegen Union wordt meteen interessant. Het kan rap gaan. Anderlecht moet zich vooral niet wegsteken en ambitieus zijn."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.