Kompany: "Voetbal gebeurt op het veld"

ZONDAG, 10 APRIL 2022, 08:11 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS D-day voor RSC Anderlecht vandaag, als het wint van KV Kortrijk kan het op de derde plaats eindigen want Antwerp liet gisteren punten liggen tegen Cercle Brugge. Maar het zal zijn wedstrijd vanavond moeten winnen en dat is ook het doel bij Vincent Kompany en zijn troepen. 

De coach is in ieder geval niet van plan om naar AA Gent te kijken, enkel het resultaat van Anderlecht telt. Extra druk is er ook niet. "We hebben deze wedstrijd aangevat zoals alle andere, dit is opnieuw een finale, net zoals alle vorige. We blijven hard werken en dat zal ooit eens beloond worden. Maar het is nu nog te vroeg om al over Play-off 1 te praten, voetbal gebeurt op het veld".

"We beseffen goed genoeg dat alles nog mogelijk is, ik hou ook rekening met alles. Zo zullen we ook KV Kortrijk niet onderschatten, we bereiden ons voor op het beste Kortrijk. We hebben alles nu in eigen handen. Het resultaat van Gent intresseert mij niet, we willen zelf winnen, dat interesseert mij."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.