Mogelijk groot scherm in Lotto Park voor bekerfinale

DINSDAG, 5 APRIL 2022, 08:20 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE RSC Anderlecht onderzoekt de mogelijkheid om een groot scherm te plaatsen in het Lotto Park voor de supporters die geen ticket konden bemachtigen voor de bekerfinale. De 20.000 beschikbare tickets waren in een handomdraai uitverkocht waardoor vele supporters teleurgesteld achterblijven. 

Beide finalisten kregen 20.000 tickets, de abonnees bij RSC Anderlecht namen zo goed als allemaal een ticket, goed voor 14.000 stuks. De club zelf neemt ook al tickets om uit te delen aan VIP's, sponsors en genodigden. Zoveel bleven er dus niet meer beschikbaar en die waren op enkele minuten de deur uit.

Veel supporters blijven dus teleurgesteld achter en uiten hun ongenoegen op sociale media. Marc Coucke liet in ieder geval weten hun ongenoegen door te geven aan het management. Een groot scherm in het Lotto Park kan een oplossing bieden al blijft natuurlijk de vraag hoeveel supporters daar dan effectief zullen op afkomen. De sfeer die er al heersen in het Koning Boudewijn Stadion is moeilijk over te dragen via een scherm.


 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.