Mbokani: "Gefluit bezorgde me extra motivatie"

MAANDAG, 13 FEBRUARI 2012, 10:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met een doelpunt twee minuten voor tijd ontpopte Dieumerci Mbokani zich tot de held van Anderlecht. Dit uitgerekend tegen zijn ex-club. "Ik was zeker dat ik zou scoren. Mijn vrouw had het mij voor de match voorspeld."


"Tijdens de rust zei ik tegen Bolat dat ik de 1-2 nog zou scoren", aldus Mbokani na de wedstrijd. "'Klootzak', zo antwoordde hij al lachend. Toen ik voor hem verscheen wilde ik hem eerst lobben. Op training oefen ik daar immers hard op. Maar ik verkoos hem toch te dribbelen."

Dat Mbokani net als Jovanovic de hele partij werd uitgefloten door de Standard-supporters raakte hem niet. "Integendeel, dat gefluit motiveerde me net meer. Ik neem me gewoon voor om te antwoorden op het veld."

"We laten niet los voor we kampioen zijn"

Intussen is het ook Mbokani niet ontgaan dat Anderlecht een bijna foutloos parcours reed in de toppers. "Deze 28 op 30 belooft veel goeds voor de toekomst. Ik denk dat als we de eerste drie wedstrijden in de play-offs winnen, het voorbij is."

"Maar we moeten wel voorzichtig blijven. Door de halvering van de punten is er nog niks beslist. Zelfs Standard is nog niet uit de race geslagen. Maar ik beloof je: we zullen niet loslaten alvorens we de titel vast hebben."

Bron: La Capitale



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.