Transferperiode januari : Bibberen en beven

DONDERDAG, 29 DECEMBER 2011, 09:53 - BelgicaZeus
Anderlecht-Online No Image Found

Op 1 januari vieren we niet enkel het nieuwe jaar, maar ook het begin van de wintertransferperiode. Anderlecht hoopt in deze periode geen sterkhouders te zien vertrekken. Het zal afwachten worden tot 31 januari.


Vrezen voor Biglia

In: Anderlecht heeft in principe niemand nodig zolang er geen basisspelers vertrekken. Voor volgend seizoen werden Patou (aanvaller) en Mbenza (middenvelder) al gehaald bij het Congolese TP Mazembe. Verder zal er zeker werk worden gemaakt van Daniël Tözser (Genk) en Rafal Murawski (Lech Poznan), maar dat is met het oog op volgend seizoen.

Ook de namen van Kagelmacher (Beerschot AC), Ojo (PSV), Aouedj (MC Oran, Algerije), Tshimanga (Lokeren), Juan Ignacio Antonio (Brescia) doken sporadisch op in de pers. Maar of dit concreet is, is maar een vraagteken.

Out: Het is vooral het hart vasthouden dat geen topclubs Lucas Biglia, Matias Suarez of andere sterkhouders komen weghalen. Reynaldo werd al aan Westerlo uitgeleend en het contract van Diogo is ontbonden. Tom De Sutter, Deschacht en Chatelle (Westerlo, STVV), Iakovenko (Westerlo), Kanu (Terek Grozny), Badibanga (De Graafschap?), Kabasele en Samuel zouden ook wel eens van club kunnen wisselen.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.