"Waarom spelen we in tweede helft anders?"

WOENSDAG, 28 DECEMBER 2011, 14:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Er zat Milan Jovanovic behoorlijk wat dwars na de partij. In de gang van het stadion had hij een goed gesprek met Herman Van Holsbeeck. "We hebben besproken hoe we van Anderlecht weer een winnende ploeg kunnen maken", aldus Jova.


"Ik stel me vooral de vraag waarom we na de rust niet zijn blijven spelen zoals tijdens de eerste helft. Daar moeten we een uitleg voor vinden", zo legd de Serviër uit aan de pers. "Ik heb de meeste ervaring in de ploeg en probeer te helpen. Als we de lijn doortrekken, scoren we na de rust wellicht een tweede goal en zijn de drie punten binnen."

"Thuis leggen we creatief en offensief spel op de mat, met veel jongens in de zestien meter. Dat moeten we buitenshuis ook doen. Het is beter dat we nu punten verliezen en daar lessen uit trekken. Dit is het goeie moment om uit te zoeken waarom het niet lukt. Als we kampioen willen worden, zullen we na de winterstop beter moeten doen."

Zoontje Milos

Maar eerst wacht ook voor Jovanovic een korte vakantie. Hij vliegt vandaag naar Servië waar hij voor het eerst zijn pasgeboren zoontje Milos zal zien. "Maar overmorgen begin ik alweer te werken. Ik voel dat ik geen normale voorbereiding gehad heb, ik heb meer ritme nodig. Ik ga ervoor zorgen dat ik helemaal klaar ben voor de hervatting na de winterstop, want dan moet het gebeuren."

Bron: Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.