Kljestan: "Winterstop zal iedereen goed doen"

WOENSDAG, 28 DECEMBER 2011, 14:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Sacha Kljestan dacht met een kleine zege op vakantie te kunnen trekken, maar een klungelgoal besliste anders. "Er was geen mooi voetbal te zien in Bergen", zo vertelde Kljestan. "Eigenlijk was het gewoon een lelijke match."


"Dat je dan in de laatste minuten van de match zo'n domme tegengoal pakt, maakt het des te pijnlijker. Laat die actie bij de gelijkmaker zich nog honderd keer afspelen en nooit meer gaat die bal erin. Wat een pech. De ontgoocheling is groot. Maar ja, wat kan je hierover zeggen? Dat is voetbal."

"Bergen heeft hard gewerkt en heeft loon naar werken gekregen", aldus Kljestan. "Goed voor hen. Het is zeker geen slechte ploeg. Ze hebben voetbal gespeeld en zijn niet voor hun goal blijven hangen. Ze bewijzen hun sterke vorm ondermeer met hun sterke thuisreputatie."

NBA kijken

Nu hebben de spelers van Anderlecht zes dagen vakantie. "De korte winterstop zal iedereen goed doen", zo weet de Amerikaan, die naar zijn thuisstad Los Angeles trekt. "Het zal me goed doen, vijf dagen in Amerika. Ik zal wellicht een paar wedstrijden van de NBA meepikken, normaal gezien van de Los Angeles Clippers. Dat is mijn ploeg."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.