Juhasz: "Waarom kwam Proto uit?"

WOENSDAG, 28 DECEMBER 2011, 13:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Roland Juhasz lag aan de basis van Bergens late gelijkmaker. "Als jullie vinden dat ik in de fout ga, is dat voor mij oké. Ik wachtte gewoon op het goede moment om de bal te ontzetten en helaas gaat hij via de spits in doel."


"Maar ik vind zelf niet dat ik een fout maak. Ik heb mijn aanvaller niet laten lopen en ik heb ook niet naast een bal getrapt", aldus een geprikkelde Juhasz. "Ik weet ook niet waarom Proto uit zijn doel kwam, want die aanvaller kon niet voorbij mij in de 16 meter komen."

Juhasz wilde de tegengoal niet op het slechte veld steken, maar vond dit wel geen voordeel. "Probeer er maar eens op te voetballen. Dit is een veld waarmee de ploeg gediend is die wil vechten, niet de ploeg die wil voetballen. Uiteindelijk waren er aan beide kanten weinig kansen. We waren dan ook goed op weg om eindelijk nog eens de nul te houden, maar dan gebeurt zoiets."

"We hebben de laatste tijd pech, want de tweede goal van Lokeren was ook al zoiets. Brute pech. Maar uiteindelijk staan we nog eerste en hebben we een goeie campagne in de Europa League gemaakt. We moeten zorgen dat we er na Nieuwjaar weer staan en hopen dat we in 2012 geen van die domme goals meer tegen krijgen."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.