De prijsbeesten gewikt en gewogen

DINSDAG, 27 DECEMBER 2011, 20:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De goede prestaties van Anderlecht in België en (vooral) in Europa zorgen ervoor dat enkele spelers nadrukkelijk in de picture staan. La Dernière Heure vroeg vandaag aan makelaar Nenad Petrovic om hun waarde te schatten.


Roland Juhasz: 3 miljoen euro
"Een goede centrale verdediger. Geen top, wel subtop. Gelukkig voor Anderlecht vertrok hij afgelopen zomer niet naar Schotland."

Cheikhou Kouyate: 8 miljoen euro
"Hij heeft meer potentieel dan Juhasz. Atletisch is hij echt indrukwekkend. Bovendien is hij ook nog jong. Hij is een beetje de Mangala van Anderlecht. Sporting moet hem nog enkele maanden zien te houden, want zijn waarde zal enkel stijgen. Als hij de Belgische nationaliteit krijgt, kan dit de deur naar de Premier League openen."

Lucas Biglia: 7 miljoen euro
"Hij is precies zoals het monster van Loch Ness. Elke keer praat men over een transfer van hem, maar hij is er nog steeds. Voor de top is hij een beetje te traag, maar hij is wel een excellente speler."

Matias Suarez: 8 miljoen euro
"Hij is fantastisch, maar ook grillig. Als hij erin slaagt meer constante in zijn prestaties te brengen, zou dit geweldig zijn. Zijn goede prestaties in Europa doen zijn prijs stijgen, maar hij is geen 20 miljoen waard zoals sommigen denken. Het bestuur van Anderlecht weet ook dat bij een transfer een deel van het bedrag naar tussenpersonen zal gaan."

Guillaume Gillet: 4 miljoen euro
"Gezien zijn leeftijd zit hij nu normaal op het toppunt van zijn kunnen. Bovendien staat hij ook eindelijk op zijn beste positie. Hij is niet geschikt voor de top, maar clubs zoals Rennes, Wigan en Wolfsburg zijn iets voor hem."

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.