Mazuch: "Plaats terugwinnen wordt moeilijk"

DINSDAG, 27 DECEMBER 2011, 12:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ondrej Mazuch komt stilaan weer boven water. In de reservewedstrijd van 5 december kwam hij voor het eerst dit seizoen in actie. "Ik speelde maar 45 minuten, maar die waren ideaal om matchritme op te doen", zo klinkt hij blij.


"Ik heb nu toch al drie weken zonder problemen met de groep kunnen trainen", zegt Mazuch in Le Soir en Sudpresse. "Als we stevig doortrainen, voel ik soms nog een kleine reactie, maar mijn adductorenprobleem ligt achter mij."

Tijdens Mazuch zijn afwezigheid toonde Cheikhou Kouyaté zich een volwaardige vervanger. "Hij doet het heel goed", zo zag ook Mazuch. "Cheikhou heeft heel snel de aspecten van de job opgepikt, ook al had hij nog niet veel als verdediger gespeeld."

"Ik ben misschien wat meer ervaren als verdediger, maar heel groot is het niveauverschil niet meer. Het zal moeilijk worden om mijn plaats terug te winnen", vreest Mazuch. "Maar ik sta wel te popelen om weer mee te spelen. Het was frustrerend om in de lappenmand te liggen, terwijl de ploeg een uitstekende eerste ronde speelde."

Bron: Sporza.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.