Jacobs: "Bergen is gevaarlijke tegenstander"

DINSDAG, 27 DECEMBER 2011, 09:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Een dag later dan de andere eersteklassers sluit Anderlecht het voetbaljaar 2011 af. Ariël Jacobs had liever ook gisteren al gespeeld. "En ik denk mijn spelers ook. Dit kost ons een dag vakantie en we hebben al maar een week."


Neo-eersteklasser Bergen is bezig aan een prima seizoen. Met Jeremy Perbet heeft het ook de topschutter in eerste klasse in huis. "Perbet is een echte spits en hij blijft maar scoren. Hij weet zich uitstekend te positioneren, niet één keer, maar altijd opnieuw én op het goeie moment", zo weet Jacobs. "Noch hij noch Mons voelen momenteel ook maar enige druk en dat maakt van hen een gevaarlijke tegenstander."

Bovendien zal Anderlecht straks ook moeten afrekenen met het speelveld. "Tijdens de bekerwedstrijd van vorige week lag het terrein er echt zwaar bij", weet Jacobs. "En aangezien het weer sindsdien niet veel is gewijzigd, zal het er ook dinsdag nog net op dezelfde manier bij liggen."

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.