Jovanovic ziet zoontje pas na zes dagen

MAANDAG, 26 DECEMBER 2011, 10:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Milan Jovanovic is donderdag voor de derde keer vader geworden. In Belgrado beviel zijn vrouw van een gezonde zoon. Jovanovic was op dat moment echter nog in België en zal zijn kersverse spruit pas woensdag voor het eerst zien.


"Ik heb het goede nieuws vernomen via sms. Ik heb direct gekeken of ik met het vliegtuig niet snel over en weer kon naar Servië, maar dat lukte niet", zo vertelt hij vandaag in La Dernière Heure. "In deze kerstperiode zat alles vol. Ik zou meerdere vluchten hebben moeten nemen om er te raken. Omdat we dinsdag nog tegen Bergen spelen, was dit niet doenbaar."

Was het dan niet beter geweest mocht Natasa, de vrouw van Jovanovic, in België bevallen zijn? "De ziekenhuizen zijn hier uiteraard erg goed, maar gezien mijn job als voetballer zou het moeilijk voor mij zijn haar goed bij te staan bij de bevalling. In Belgrado wordt Natasa goed bijgestaan door familie en vrienden."

Een naam heeft het kindje nog niet. "Op dit moment is dat niet belangrijk. Het is een moeilijke beslissing en we willen onze tijd nemen om een juiste keuze te maken." Met Lazar (5 jaar) en Dusan (3 jaar) heeft het gezin Jovanovic twee zonen.

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.