Jacobs: "Mijn spelersgroep is te groot"

ZATERDAG, 24 DECEMBER 2011, 12:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Als het van Ariël Jacobs afhangt, zal Anderlecht in januari zijn spelersgroep verder afslanken. "We zijn soms met 25 op training. Iedereen wil zijn plaats in het elftal, maar dit kan niet. Sommigen moeten hun conclusies trekken."


Diogo (contract ontbonden) en Reynaldo (verhuurd aan Westerlo) zijn al vertrokken. Staan volgens La Dernière Heure ook op het lijstje om zeker te worden verkocht of verhuurd: Iakovenko, Chatelle, De Sutter, Kabasele en Kanu (Terek Grozny?).

"We moeten de kern afslanken en alleen jongens bijhalen als daar echt behoefte aan is of bepaalde spelers vertrekken", zo vertelt Jacobs in de krant. "Ik heb het bestuur geen lijstje gegeven met spelers die ik graag zou willen."

Met Patou Kabangu en Bedi Mbenza heeft Anderlecht wel al twee spelers van Mazembe overgenomen. We volgen hen al langer en ze maakten een stevige indruk op ons. Zij hebben nu zes maanden om zich aan te passen en klaar te zijn voor volgend seizoen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.