Interesse voor Badibanga en Chatelle

ZATERDAG, 24 DECEMBER 2011, 11:10 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ziguy Badibanga en Thomas Chatelle zouden in januari wel eens (tijdelijk) andere oorden kunnen opzoeken. De Graafschap is opnieuw geïnteresseerd in Badibanga en voor Chatelle zijn STVV, OHL, Cercle Brugge en Westerlo kandidaat.


Badibanga stond afgelopen zomer al dicht bij een uitleenbeurt aan De Graafschap, maar die deal sprong in extremis af. De Nederlanders willen nu een nieuwe poging wagen, zo schrijft Het Nieuwsblad. De afgelopen weken kwam Badibanga bij Anderlecht geregeld aan spelen toe, maar de 20-jarige flankaanvaller heeft meer speeltijd nodig om zich verder te ontwikkelen.

Voor Chatelle liggen de zaken anders. Zijn contract loopt eind dit seizoen af en Anderlecht gaf al eerder aan niet meer te rekenen op zijn diensten. Volgens Het Nieuwsblad zijn STVV, OHL en Cercle Brugge geïnteresseerd in zijn diensten. Het Laatste Nieuws meldt dan weer dat Westerlo hem graag ziet komen.

Het Belang van Limburg meldt ook nog dat STVV bij de bankzitters van Anderlecht, Club Brugge en Standard speurt naar versterking. Namen noemde de krant niet.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.