Reynaldo: "Ik wil Anderlecht nu vergeten"

VRIJDAG, 23 DECEMBER 2011, 08:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Niet alleen Westerlo is blij met de komst van Reynaldo, ook de speler zelf is gelukkig met deze transfer. "Ik hoop weer kansen te krijgen", zo klinkt het. "Ik heb grote honger naar de bal en ik kom in een goede ploeg terecht."


Met zijn overgang verhuist Reynaldo wel van de top van het klassement naar de kelder. "Klopt, maar ik ben ervan overtuigd dat we snel van die onderste plaatsen zullen weggeraken", zegt de Braziliaan in Gazet van Antwerpen. "Het is de eerste keer in mijn leven dat ik degradatievoetbal moet spelen. Maar dat jaagt me geen schrik aan."

"Ik weet dat ze veel van mij verwachten, maar daar loop ik niet voor weg. Integendeel, dat motiveert me extra. Ik ga mijn verantwoordelijkheid nemen en alles doen om deze club aan punten te helpen. Ik ken de Brazilianen Liliu en Marcao en met Ngolok speelde ik nog samen in de jeugd van Anderlecht."

"Ik zwijg liever over Anderlecht"

Afgelopen zomer keerde Reynaldo na een uitleenbeurt van anderhalf jaar aan Cercle Brugge terug naar Anderlecht. Dit mondde echter uit in een ontgoocheling. "Ik weet niet of de trainer vertrouwen in me had of niet. Misschien was ik beter bij Cercle Brugge gebleven."

"Maar eigenlijk wil ik niet meer praten over de voorbije maanden. Ik wil Anderlecht nu vergeten, het is verleden tijd en alleen de toekomst telt. Ik weet niet of ik daar nog een toekomst heb. We moeten eerst zien dat ik slaag bij Westerlo. Ik zwijg liever over Anderlecht, anders zou ik stommiteiten zeggen en daar krijg ik spijt van."

Bron: Gazet van Antwerpen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.