Ceulemans: "Wil ook graag Iakovenko huren"

VRIJDAG, 23 DECEMBER 2011, 08:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Bij Westerlo reageert men verheugd op de komst van Reynaldo. "Hij stond hoog op ons verlanglijstje", zo zegt trainer Jan Ceulemans. "Zo'n type loopt er momenteel niet rond in onze kern." Ceulemans hoopt ook nog op Sacha Iakovenko.


"Reynaldo is een speler met een actie en hij kan zowel achter de spitsen, links als rechts op de flanken uitgespeeld worden", weet Ceulemans. "Net dat type speler hadden wij absoluut nodig om onze kern te versterken, want na het vertrek van Brüls hadden we zo'n speler niet meer rondlopen."

"Natuurlijk weten wij ook dat hij een half jaar geen competitiewedstrijd op niveau heeft gespeeld. Het blijft altijd afwachten of hij de draad weer snel kan oppikken. Maar bij Cercle deed Reynaldo het in die twee seizoenen uitstekend."

De coach van Westerlo verwacht dat Reynaldo erg gemotiveerd zal zijn. "Bij Anderlecht kwam hij de voorbije maanden niet aan spelen toe, dus reken ik erop dat hij nu extra gemotiveerd is om bij een ploeg als Westerlo te tonen wat hij echt waard is. Hij heeft alleszins de kwaliteiten om bij ons te slagen."

Iakovenko

Reynaldo is niet de enige speler die deze winter naar Het Kuipje zal trekken. Westerlo wil zich gevoelig versterken in de strijd tegen de degradatie. Ook een tweede speler van Anderlecht loopt daarbij nadrukkelijk in de kijker.

"Ik heb altijd gezegd dat ik zeker één van beide spelers wilde aantrekken, maar als we ze alle twee kunnen strikken, dan zullen we die kans niet laten liggen", aldus Ceulemans. "De piste-Iakovenko wordt dus zeker niet verlaten. Maar naar we vernamen wil Anderlecht de speler liever verkopen en dan moeten wij als klein Westerlo passen."

Bron: Het Laatste Nieuwws, Gazet van Antwerpen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.