"Leuk dat trainer me geboorte liet bijwonen"

DONDERDAG, 22 DECEMBER 2011, 10:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Behrang Safari werd op 5 december vader van een tweeling, Emiliano en Leon. Safari maakte de geboorte mee in Zweden, maar keerde drie dagen later terug naar België. "Ik kan dan ook niet wachten om ze terug te zien", zegt hij nu.


"De trainer zei dat ik de geboorte moest bijwonen, dat is zeer leuk van hem", zo vertelt Safari vandaag in Het Nieuwsblad. "Het was één van de mooiste momenten van mijn leven. Ik kan niet wachten om ze terug te zien."

"Ik zie ze dagelijks wel via Skype en hoor dat alles goed gaat, maar toch. Voor kerstmis zou ik graag een dag of twee terugkeren naar Zweden, maar ik weet niet of dat zal lukken. Anders zal het na onze laatste wedstrijd op Bergen zijn. Normaal gezien komen ze in januari mee naar België."

Als profvoetballer heeft Safari nood aan een goede nachtrust. Een baby kan dit al eens verstoren. "Mijn vriendin en ik hebben er al over gesproken. Het zal niet gemakkelijk worden. Het worden misschien zeer rustige jongens, maar het blijft werk. Ze weet dat een goede nachtrust voor mij belangrijk is. We zullen wel een oplossing vinden."





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.