Fiorentina wil Biglia in winterstop aantrekken

WOENSDAG, 21 DECEMBER 2011, 08:40 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens Het Laatste Nieuws gaat Fiorentina voluit om Lucas Biglia naar Italië te halen. De Florentijnen namen al contact op met Anderlecht om mee te delen dat ze de Argentijn in de winterstop willen aantrekken.


De kans dat Anderlecht zal meewerken aan een transfer lijkt klein. Paars-wit rekent immers op zijn aanvoerder om kampioen te worden en de Champions League te halen. Enkel een fenomenaal bod zou het Anderlecht-bestuur op andere gedachten kunnen brengen.

Ook Biglia zelf liet al verstaan het seizoen in België te willen uitdoen en Anderlecht eerst aan de titel te helpen. Anderzijds steekt de middenvelder niet weg dat hij graag in Italië of Spanje zou gaan voetballen.

Tözsér, Murawski, Mbenza

Anderlecht bereidt zich intussen wel voor op een leven na Biglia. Herman Van Holsbeeck deed de manager van Genk-speler Daniël Tözsér al een concreet voorstel.

Verder is ook de 30-jarige Pool Rafal Murawski in beeld. Verschillende scouts gingen hem al bekijken en over zijn kwaliteiten bestaat er geen discussie. De verhouding prijs-leeftijd zou wel een probleem vormen. Lech Poznan wil twee miljoen euro voor de 30-jarige international.

Een derde optie is de Congolees Bedi Mbenza van Mazembe. Volgende week komt deze wellicht naar België om over een contract te praten. Het is de bedoeling dat hij samen met Patou Kabangu mee op winterstage trekt met Anderlecht.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.