Celstraf voor Legear na nachtje stappen

DINSDAG, 20 DECEMBER 2011, 09:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Jonathan Legear kent eindelijk zijn straf voor de fratsen die hij op 24 mei 2009 uithaalde tijdens een nachtje stappen. Hij werd veroordeeld tot een celstraf van vijftien dagen, een werkstraf en een boete van 1.127 euro.


Na het verlies van de landstitel in de cruciale testwedstrijd tegen Standard trok Legear naar dancing Carrè om zijn gedachten te verzetten. Daar keek hij iets te diep in het glas en bij het verlaten van de dancing reed hij tegen een geparkeerde wagen. Legear reed echter door, maar niet veel later knalde hij in Londerzeel tegen een huis.

De rechtbank in Mechelen veroordeelt de ex-speler van Anderlecht nu wegens dronken rijden, het veroorzaken van een aanrijding en het plegen van vluchtmisdrijf. Hij krijgt een celstraf van vijftien dagen, een werkstraf en een boete van 1.127 euro. Daarnaast moet hij ook zijn theoretisch examen opnieuw afleggen en krijgt hij een rijverbod van één maand.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.