Frutos laat Argentijnen testen bij Anderlecht

MAANDAG, 19 DECEMBER 2011, 13:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Toen Nicolas Frutos onlangs Anderlecht bezocht, bracht hij twee jonge Argenijnen mee om er te testen. Volgens Frutos gaat een delegatie van Anderlecht binnenkort naar Argentinië om er te praten over een samenwerking.


Matias Fantin (16 jaar) en Juan Ignacio Cavallaro (17 jaar) zijn de twee jongeren van Union Santa Fé die onlangs stage liepen bij Anderlecht. "Fantin is een centrale middenvelder met meer offensieve dan defensieve kwaliteiten. Hij heeft ook een goede vista", vertelt Frutos aan de Argentijnse krant El Litoral. "Cavallaro is een explosieve vleugelspeler. Hij heeft ook een goed schot."

"Anderlecht stuurde scouts en die bekeken een achttal spelers. Zij werden gekozen. Ik was het ermee eens, omdat ik weet aan welke voorwaarden voetballers in Europa moeten voldoen. Binnenkort komen de mensen van Anderlecht naar Argentinië om met onze voorzitter Luis Spahn te praten over wat verder samen gedaan wordt."

Bron: Het Laatste Nieuws, www.ellitoral.com



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.