Selectie: Anderlecht - Lokeren

VRIJDAG, 16 DECEMBER 2011, 20:29 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Zondag komt Sporting Lokeren op bezoek in het Constant Vanden Stock-stadion. Ariël Jacobs selecteerde een 20-koppige kern voor deze wedstrijd van de 18de speeldag. Dieumerci Mbokani zit net als tegen Lokomotiv opnieuw in de kern.


De spits mocht woensdag een kwartiertje meedoen en ondervond achteraf geen hinder meer. "Hij heeft zowel gisteren als vandaag twee keer voluit meegetraind", aldus Jacobs. "Als het nodig is, is hij klaar om aan een wedstrijd te starten."

In de competitie haalde Anderlecht de voorbije twee speeldagen een magere 1 op 6, maar in de Europa League leek er tegen Lokomotiv geen vuiltje aan de lucht. "Zoals ik al vaak heb gezegd blijven het altijd twee verschillende competities", aldus de T1 van Sporting.

"De spelers hebben afgelopen woensdag hun kwaliteiten getoond tegen een sterke tegenstander, maar het was ook dankzij onze opponent dat we op die manier konden spelen want Lokomotiv was gekomen om te voetballen. Het komt er nu op aan die positieve spiraal aan te houden voor de laatste twee JPL-matchen, tegen Lokeren en Mons."

Selectie: Badibanga, Canesin, Cordier, Deschacht, De Sutter, Gillet, Iakovenko, Jovanovic, Juhasz, Kljestan, Kouyate, Marecek, Mbokani, Odoi, Praet, Proto, Safari, Schollen, Suarez en Wasilewski.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.