Jacobs niet gelukkig met loting AZ

VRIJDAG, 16 DECEMBER 2011, 15:12 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht werd in de achtste finales van de Europa League gekoppeld aan AZ Alkmaar. Ariël Jacobs had het liever anders gezien. "AZ was één van de teams die ik absoluut wou vermijden", aldus de ontevreden coach.


"Waarom? Spreekt dat niet voor zich? Ze staan aan de leiding in een competitie van een land dat tweede staat op de FIFA-ranking. Ze leiden momenteel voor heel wat grote namen zoals Ajax en PSV."

Jacobs is ook een fan van het Nederlandse voetbal. "Daarom net dat ik niet tegen hen wou spelen. Ik ben fan omdat ze zo'n goed voetbal spelen. Twee jaar geleden kwamen ze in financiële problemen, maar ze zijn herrezen. En hoe! Kijk maar naar de indrukwekkende statistieken die ze kunnen voorleggen. Het zal meer dan een dubbeltje op zijn kant worden. Ik stuur dit weekend al een scout naar Alkmaar."

Met Maartens Martens speelt er een ex-speler van Anderlecht bij AZ. "Misschien is hij terug tegen half februari en misschien zal hij zich willen bewijzen tegen zijn ex-ploeg. Maar zulke spelers komen we elke week tegen in de nationale competitie", aldus Jacobs nog.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.