Boussoufa en Legear zagen Anderlecht winnen

DONDERDAG, 15 DECEMBER 2011, 09:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Mbark Boussoufa en Jonathan Legear, die Anderlecht dit jaar allebei ruilden voor Rusland, waren gisteren aanwezig om hun ex-ploeg aan te moedigen tegen Lokomotiv Moskou. Beiden genieten nu immers van de winterstop in Rusland.


Boussoufa traint dezer dagen ook mee met Anderlecht ter voorbereiding op de Africa Cup. Zijn ex-teammaats vinden dit geweldig. "Het is altijd leuk om opnieuw met zo'n goeie voetballer als Boussoufa te kunnen trainen, aldus Sacha Kljestan. "Als Bous tijdens wedstrijdjes op training in het andere team zit, laat hij ons zweten. Maar tips over Lokomotiv heeft hij ons niet gegeven."

Ook Ariël Jacobs heeft al goed kunnen bijpraten met Boussoufa. "We hebben het vooral gehad over de trainerswissel bij Anzji. Ze wachten daar op Guus Hiddink." De Russische journalisten keken vreemd op, toen Jacobs dit zei. Zegt Boussoufa zelf dat Hiddink coach wordt van Anzji? "Dat zou vooral gemakkelijker zijn voor Mbarks communicatie", zo lachte Jacobs.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.