Canesin: "Voor mijn papa en José Lago"

DONDERDAG, 15 DECEMBER 2011, 08:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Fernando Canesin scoorde tegen Lokomotiv eindelijk zijn eerste doelpunt voor Anderlecht. De Braziliaan reageerde dolblij. "Ik vierde inderdaad alsof ik net het winnende doelpunt in de finale van de Wereldbeker had gemaakt."


"Dit is echt een ongelooflijk gevoel. Ik hoop dat de doelpunten gemakkelijker zullen vallen, nu de ban eindelijk gebroken is", zo vertelde Canesin na de wedstrijd. "Dit is het belangrijkste moment van mijn carrière. Deze goal is in de eerste plaats voor mijn vader (die twee jaar geleden overleden is, red.) en onze materiaalman José Lago die vorige week is gestorven."

"Na mijn doelpunt was ik even euforisch, maar daarna heb ik geprobeerd om kalm te blijven en me te amuseren op het veld. Dat is gelukt, denk ik. Of ik mijn doelpunt ga vieren vanavond? Neen, vanaf nu focus ik me op de wedstrijd van zondag tegen Lokeren."

Canesin betrok ook trainer Jacobs in zijn vreugde. "Ik wil de trainer bedanken omdat hij mij steeds het vertrouwen is blijven schenken, ook als het minder ging. Hij heeft veel op mij ingepraat en mij verzekerd dat die goal er vroeg of laat wel zou komen."

Bron: Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.