Jacobs: "Groepswinst is onze prioriteit"

WOENSDAG, 14 DECEMBER 2011, 13:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht begint straks in een luxepositie aan de wedstrijd tegen Lokomotiv Moskou. Zelfs een kleine nederlaag levert groepswinst op. Maar daar wil Ariël Jacobs niet op speculeren. "Zoals altijd gaan we voor een overwinning."


"Iedereen die op een voetbalveld komt, wil altijd winnen. Ook al weet je dat een kleine nederlaag of een gelijkspel kan volstaan, je probeert altijd als winnaar van het terrein te stappen", zo vertelde Jacobs op zijn persbabbel gisteren. "Maar goed, onze prioriteit gaat vanzelfsprekend wel naar de eerste plaats en hopelijk kunnen we daarbovenop ook ons puntenaantal nog een beetje verhogen."

Anderlecht zal dan wel beter moeten doen dan de voorbije weken. Sinds het uitvallen van Biglia sputtert de paars-witte motor. "Dat we hem zouden missen, was geen verrassing. Onze balcirculatie is nu trager omdat het spel versnellen net één van de kwaliteiten van Biglia is. Lucas speelt een centrale rol en als je hem mist, moet je dikwijls veel zaken veranderen. Zo gaf ik Gillet op Mechelen een meer verdedigende rol voor het evenwicht in het elftal."

Bron: RSCA.be, Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.