Voorbeschouwing: Anderlecht - Lok. Moskou

WOENSDAG, 14 DECEMBER 2011, 12:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht moet vanavond beter doen dan een 0-2 nederlaag tegen Lokomotiv Moskou om zich te verzekeren van groepswinst in de Europa League. Maar paars-wit wil meer: het wil een perfect parcours van 18 op 18 afleggen.


Om over Anderlecht alsnog naar de kop van de groep te wippen, moet Lokomotiv minimaal drie keer scoren en met twee goals verschil winnen. Als Anderlecht met 0-2 verliest, dan blijft het bovenaan op basis van een beter doelsaldo in de zes voorbije wedstrijden. Anderlecht staat momenteel op +11, Moskou op +5. Zelfs bij een 0-2 verlies, houdt Anderlecht dus nog voldoende marge over.

Net als in de vorige Europese wedstrijden zal Ariël Jacobs waarschijnlijk Kanu in de ploeg droppen om het middenveld te versterken. De Sutter verhuist hierdoor naar de bank en Suarez wordt diepe spits. Mbokani start in het beste geval op de bank en kan dienen als joker.

Bij Lokomotiv is spelverdeler Ibricic een belangrijke afwezige. Hij is geschorst. Verder is ook aanvaller Obina out met een blessure.

Aftrap: 20u5
Stadion: Constant Vanden Stock-Stadion
Scheidsrechter: Ivan Bebek (Kroatië)

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Proto, Wasilewski, Kouyaté, Juhasz, Safari, Kljestan, Kanu, Canesin, Gillet, Suarez, Jovanovic
Invallers: Schollen, Odoi, Deschacht, Marecek, De Sutter, Mbokani, Badibanga

Geblesseerd: Biglia, Molins, Samuel, Vargas
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

: : : LOKOMOTIV MOSKOU : : :

Mogelijke opstelling: Guilherme, Yanbaev, Da Costa, Durica, Ilic, Zapater, Glushakov, Torbinski, Ignatyev, Sychev, Maicon
Invallers: Amelchencko, Burlak, Ivanov, Ozdoev, Caicedo, Minchenkov

Geblesseerd: Tarasov, Loskov, Obinna, Poloz
Geschorst: Ibricic, Shiskin
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

Vorige jaren:

Geen data beschikbaar




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.