Stefan Roef: "Geen toekomst bij Anderlecht"

VRIJDAG, 9 DECEMBER 2011, 12:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Stefan Roef ruilde deze zomer de jeugd van Anderlecht voor de a-kern van Westerlo. Dat hij er slechts derde doelman is, deert hem niet. "Al in het begin werd me duidelijk gemaakt dat ik eerst moest rijpen om te kunnen doorstoten."


Anderlecht verlaten was voor de 19-jarige Roef een logische keuze. "Er was even sprake dat ik vierde doelman zou worden in de a-kern, maar dat is ook niet echt een stap vooruit", zo zegt hij in Gazet van Antwerpen. "Westerlo leek de beste optie. Temeer omdat het toch mijn betrachting is om als profspeler geld te verdienen en dat zat er bij Anderlecht niet in."

Dit seizoen zat Roef al enkele keren op de bank, maar in de hiërarchie moet hij Deelkens en Van Hamel laten voorgaan. "Ik ken mijn plaats in het Kuipje en aanvaard die voorlopig. Let wel, ik ben ambitieus en wil het tot eerste doelman schoppen, maar ik besef ook dat ik nog heel veel moet leren. En dan zit ik ideaal bij een rustige club als Westerlo."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.